Medlemskap

Alla som bor i Måttbandet 2 ska enligt Brf stadgar vara medlemmar i kollektivhusföreningen och betala en medlemsavgift på 250 kr per år och person.

Från 2013 är medlemsavgiften  250 kr per vuxen och år.

Betala till plusgiro 30 35 23-5.

Ni som bor i Måttbandet 1 och 3 har också möjlighet att bli medlemmar i Kollektivhusföreningen Södra Station.
Kollektivhusföreningen Södra Station är en självständig förening där husmöten och årsmöten är det forum där beslut om organisering av gemensamma verksamheter sker. I dag deltar vuxna medlemmar (över 20 år) med ca 5 timmars arbete/månad för att hålla gemensamma lokaler rena, samt tillhandahålla middagar måndag till torsdag under skolterminerna.
Alla som bor i Måttbandet 1 och 3 är hjärtligt välkomna att bli medlemmar i kollektivhusföreningen. Kanske är det något för dig eller din familj för att spara tid, umgås och samtidigt agera klimatsmart.

Det går också bra för alla i BRF Måttbandet att vara med i Kollektivhusföreningen utan att delta i själva matlaget, för gemenskap och nyttjande av lokaler. Det är då extra viktigt att hålla sig informerad om städdagar och andra aktiviteter, eftersom mycket av den informella kommunikation just sker i kollektivets hjärta, matsalen.

I vissa fall finns det även möjlighet att vara med i ett matlag om man bor på annat ställe än Brf Måttbandet. Laga mat eller diska var fjärde vecka och kom sen och ät i trevligt sällskap fyra dagar i veckan.

Så här ser insatserna ut för respektive medlemsnivå:

Skärmavbild 2015-11-28 kl. 13.57.01

 

Hör av dig till Sofia för mer info eller boka tid för besök.
För mer information kontakta:

Sofia Rickberg:  sofia@torsdag.com