Stor uppslutning kring vårens städdag

Nya och gamla medlemmar i kollektivhusföreningen Södra station arbetade och trivdes tillsammans under vårens städdag den 29 maj.

Upplägget från “städgeneralen” Sara Hillborg var som vanligt att vi kunde boka in oss i förväg på listor uppsatta i kollektivhuskorridoren. Eftersom allmänna covid-rekommendationer fortfarande råder i samhället så var det frivilligt att städa gemensamt, men vi många med antikroppar och vaccinationer som städade samtidigt och trivdes ihop.

Fler än vi trodde ville äta korv, så korvbröden tog faktiskt slut. Många andra gjorde pass sina före och efter själva städdagen, vilket går utmärkt. För gemensamma pass gäller det bara att göra ihop eller att synka med varandra om vem som gör vad samt när.

Det dök också upp idéer och förslag på renovering bland annat av korridorstoaletten, caféet och den andra bastun som inte används. Detta kommer styrelsen fortsätta att arbeta med under hösten.

Här är ett axplock av bilderna från städdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.