Arbetsdag med extrastäd och releasefest

Tack för en trevlig arbetsdag lördagen den 24 september!

Dagen började med supergott fika innan alla högg i med sina pass. Förutom allt som alltid är viktigt så har skafferiförrådens hyllor förstärkts, filtren ovanför spisen tvättats skinande rena och kylskåpens elektronik dammats av ovantill för att undvika haveri i framtiden.

Dagen avslutades med korv denna förvånansvärt varma dag och på kvällen spelade Mama Viol i ett fullsatt café!

Tack också till er som gjort era pass tidigare och tack på förhand till er som gör era pass framöver. Ni som ska göra pass: Hör av er om ni har några frågor om vad som är gjort och vad som är kvar. Ni som inte hunnit välja något pass: Vi hörs så kommer vi överens om något. Det finns alltid saker att förbättra eller hålla efter.

Länk till Mama Viol på Spotify.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.